This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Zone klubbmodeller


Prolight 3K

Prolight 3K-serien representerar det absoluta toppskiktet av innebandyklubbor och används av många elitspelare runt om i världen. Skaften är tillverkade i 100% lättviktskolfiber som vävts i en viss teknik som inte bara är snygg men också gör skaftet otroligt starkt och lätt. Tack vare den innovativa kolfibertekniken väger Prolight 3K-klubborna minimalt. 

Olika bladmodeller finns tillgängliga för att passa olika spelstilar, från hårda skott till precisa passningar. 

Du hittar våra aktuella Prolight-modeller här

 

Airlight

Airlight-serien erbjuder klubbor av högsta kvalitet för spelare som söker en lätt och kraftfull klubba. Skaften är tillverkade av 100% premiumkolfiber och man har även lagt stora ansträngningar på design och utseende av klubban. Inte så konstigt att Airlight är en av de  absolut populäraste skaftserierna på marknaden, och har varit det länge! 

Se våra olika modeller av Airlight här


Air

Air-serien har varit en trotjänare i Zone's sortiment länge och innehåller många av deras bästa skaft. Många modeller i innovativ design inom Light, Ultralight och Superlight-konceptet. Air-serien har något för alla, oavsett spelnivå eller personlig stil. 

Du hittar aktuella Air-modeller här. 

 

Composite

En klubbserie riktad mot den lägre prisnivån med skaft tillverkade av 100 % glasfiber. Serien passar perfekt för juniorer och spelare som söker en högkvalitativ klubba med modern design utan att spräcka budgeten.

Du hittar aktuella Composite-modeller här. 

 

Air Jr

Zone's klubbsortiment för de yngsta spelarna med klubbor i 100% glasfiber och stort fokus på design. Kommer med Zuper-bladet, ett allsidigt blad som passar de flesta spelartyperna. Perfekt när man ska lära sig spela innebandy. 

Du hittar aktuella Air Jr-modeller här. 

 

Se hela vårt utbud av innebandyklubbor från Zone här

Save 10% on your first purchase!

Receive news before everyone else, get exclusive offers and early access to the sale by subscribing to our newsletter!

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Shop for additional €577 and get FREE SHIPPING!
No more products available for purchase